Valmont, terapia preferata a vedetelor si a capetelor incoronate

Beauteafull blog 0 Comments

Imagineaza-ti o clinica in statiunea elvetiana Montreux, chiar pe malul lacului Geneva, la poalele Alpilor. O priveliste spectaculoasa, indiferent de anotimp, si un aer care te vindeca doar daca-l respiri. Aici a inceput istoria cosmeticelor de lux Valmont, in anul 1905. Clinica oferea, in premiera, clientilor celebri, consiliere nutritionala si sedinte de hidroterapie, menite sa trateze problemele musculare sau articulare. Spunem celebri pentru ca tratamentele personalizate, unice in acel moment, atrageau vedete precum Coco Chanel, Charlie Chaplin, Sophia Loren, Ingrid Bergman, Placido Domingo, sau capete regale, printre care cuplul belgian Albert I si Elisabeth, regele Greciei, Constantin I, sau regina Iranului.

80 de ani mai tarziu, Valmont se transforma in prima clinica dedicata exclusiv esteticii, pionier al tratamentelor de intinerire faciala. Cosmetologi consacrati au selectat cele mai active ingrediente pentru regenerarea pielii, iar efectele au fost atat de uimitoare, incat succesul gamei de lux a fost instant. A inceput astfel istoria unuia dintre cele mai puternice si eficiente brand-uri anti-aging.

Afacerea este condusa si astazi de proprietarii sai, cuplul Didier şi Sophie Guillon, care s-au ocupat inca de la inceput de tot ce inseamna productia si promovarea cosmeticelor. Au atras cei mai buni specialisti, au investit in formule unice si au colaborat cu patru laboratoare elvetiene de prestigiu. Astazi, produsele Valmont sunt cunoscute in intreaga lume, datorita ingredientelor unice: ADN-ul inalt polimerizat, extras din splina de somon salbatic canadian, apa pura de ghetar - obtinuta dintr-un loc secret de la poalele ghetarului Valais, aflat la o altitudine de peste 2000 m - sau extractele de plante cultivate in gradinile Valmont din Alpii elvetieni.

 

Valmont este unul dintre cele mai respectate branduri de pe piata si datorita protocoalelor speciale de aplicare a tratamentelor. Fiecare gama are un ritual spa diferit, care garanteaza efecte imediate si de lunga durata. In plus, terapiile pot fi realizate doar de specialisti instruiti riguros de catre reprezentantii Valmont. Acestia merg, o data pe an, in toate locatiile cu care colaboreaza, pentru a se asigura ca protocoalele sunt respectate si pentru a prezenta noile terapii si produse.

Asa cum stii deja, Valmont alege saloanele cu care lucreaza doar in urma unei analize atente a spatiului, a calitatii angajatilor si a tehnologiilor pe care le folosesc. In momentul de fata, brandul colaboreaza cu peste 2200 de centre de infrumusetare exclusiviste din intreaga lume, printre care Maldive, New York, Londra, Paris sau Barcelona. In Romania, tratamentele Valmont sunt realizate doar la BeauTEAfull.

In functie de nevoile tenului tau, poti alege intre tratamentele de hidratare, luminoziate sau anti-aging, toate avand efecte imediate uimitoare. Poti opta pentru terapia de 30 de minute, 75 de minute sau cea intensiva, de 90 de minute. In cazul ultimelor doua vei beneficia de o experienta unica, data de aplicarea cunoscutei masti cu colagen, asemanatoare senzatiei pe care sampania o lasa pe piele. Efectul este de lifting biologic instant, estompare vizibila a ridurilor si luminozitate. Pe scurt: sterge pana la 10 ani de pe chip!
Best seller-ul brandului este masca-crema Renewing Pack, un produs ce poate fi folosit si acasa, renumit pentru eficienta cu care sterge cearcanele si reda pielii aspectul de coala de hartie – perfect intins, fara imperfectiuni!

Brandul Valmont nu este doar o poveste frumos impachetata, ci rezultatul a zeci de ani de cercetari in terapia celulara si investitii in tehnologii menite sa ne mentina tineri cat mai mult timp. Iar rezultatele se vad pe pielea celor care beneficiaza de aceste tratamente!

sursa foto/video: Valmont