Tratament Valmont Beauteafull
tratamente faciale valmont

BeauTEAfull este UNIC importator si distribuitor al produselor VALMONT in Romania! Doar la noi, ai garantia autenticitatii produselor!

De ce este Valmont atat de special

Produsele Valmont contin ADN inalt polimerizat, extras din splina de somon salbatic canadian, apa pura de ghetar - obtinuta dintr-un loc secret de la poalele ghetarului Valais, aflat la o altitudine de peste 2000 m – si extracte de plante cultivate in gradinile Valmont din Alpii elvetieni. Tratamentele sunt aplicate prin tehnici speciale, doar de esteticieni care au trecut printr-un training realizat de reprezentatii Valmont. O data pe an, acestia revin in fiecare salon cu care colaboreaza pentru a preda tehnici si produse noi.

tratament facial bucuresti

Avantajele tratamentului valmont

Pe scurt: Valmont sterge pana la 10 ani de pe chip! Si nu sunt doar vorbe! Este o terapie de lux, datorita ingredientelor si modului de aplicare, iar rezultatele sunt pe masura. Dupa un singur tratament, vei observa ca tenul tau este complet schimbat. In functie de terapia pe care o alegi, te bucuri de:

  • Lifting
  • Efect anti-aging
  • Hidratare
  • Luminozitate
cele mai bune tratamente faciale

Ce presupune experienta Valmont

Un ritual unic de relaxare si infrumusetare, la finalul caruia te vei simti alt om! Poti alege intre tratamentele de 30, 75 sau 90 de minute. In cadrul ultimelor doua, terapia se incheie cu rasfatul suprem: masca cu colagen! Cele care au incercat aceasta varianta spun ca sentimentul pe care il au in momentul in care masca atinge pielea poate fi asemanat cu senzatia pe care o ai atunci cand sampania iti atinge tenul. Totul, in timp ce pe fundal ruleaza, in surdina, piese special alese de reprezentantii Valmont, astfel incat relaxarea sa fie completa.

salon beauteafull valmont

De cate sedinte este nevoie

Este nevoie de un singur tratament Valmont pentru rezultate maxime. Vei observa diferentele imediat dupa, dar imbunatatiri ale aspectului tenului vor continua sa apara si in zilele urmatoare, atunci cand ingredientele incep sa actioneze in profunzime. In functie de varsta, pentru mentinerea efectului, este bine sa repeti terapia dupa o luna sau o luna si jumatate.

Valmont

Cat costa tratamentul Valmont

Asa cum spuneam, poti alege intre 3 tipuri de tratament, in functie de durata. Cel scurt, de 30 de minute, costa 350 de lei. Urmatorul dureaza 75 de minute, are inclusa masca cu colagen si costa 650 de lei. Cel mai lung tratament dureaza in jur de 90 de minute, iar pretul este de 850 de lei. Bineinteles, si acesta are inclusa renumita masca cu colagen.