Tendinte toamna-iarna 2019 in materie de hairstyle

Vrem, nu vrem, vremea rece se apropie. Odata cu ea, ar trebui sa vorbim si despe mult-asteptatele tendinte toamna-iarna 2019 in materie de hairstyle. Pe podiumurile internationale am observat intoarcerea unor coafuri clasice. De la impletituri lungi si cozi de cal joase, la simplele carari pe mijloc sau accesorii de par elegante. Variante sunt suficiente, trebuie doar sa alegi ce ti se potriveste!

Agrafe, brose de par si clame

In ciuda aparentelor, accesoriile pentru par nu ies din tendinte sezonul acesta. Dimpotriva! Devin mai puternice! Le-am admirat in cadrul mai multor show-uri, precum Versace, Paco Rabanne sau, cel mai notabil, Chanel. Aici s-au remarcat funde, pene, brose vintage sau clipsuri stralucitoare.

Tendinte toamna-iarna 2019: cararea pe mijloc

Hairstylistii internationali au avut toti ceva in comun sezonul acesta: cararea pe mijloc! Parul este impartit pe jumatate, drept sau uscat natural, cu o fina stralucire data de produsele de styling. Simplu, natural, dar de efect!

Cozi de cal joase

Spunem adio cozilor inalte, in varful capului, asemenea celor purtate de Ariana Grande sau Kim Kardashian. Sezonul acesta se poarta cozile joase, aparent nestudiate sau, dimpotriva, glamouroase. Fie ca parul este drept, natural, fie ca este foarte stralucitor sau, ca in prezentarea lui Christian Siriano, intens accesorizate.

Bucle retro

Sezonul acesta, tendintele retro ni s-au urcat la cap. La propriu! Si acestea pot fi aranjate in diferite feluri. Pot fi netede si naturale, nu foarte definite si mai pline sau ceva mai excentrice, ca cele prezentate in cadrul show-ului Michael Kors.

Tendinte toamna-iarna 2019: par de canicula

Chiar daca vremea temperaturilor caniculare a trecut… pe podium ramane tendinta. Ce inseamna parul de canicula? Ei bine, gandeste-te cum arata parul tau cand este foarte cald afara si ai cateva suvite care ti se lipesc de fata. Doar ca de data aceasta, hairstylistii au folosit ceara ca sa creeze efectul de suvite ude. Este un look dezordonat, messy, dat poate arata foarte chic daca este purtat cu incredere!

Cozi impletite

Impletiturile s-au intors! De data aceasta sunt foarte lungi, precum cele din prezentarea lui Tory Burch sau Prada. Daca vrei sa faci nota discordanta, poti sa le porti bagate sub bluza. Interesant, nu?

Tendinte toamna-iarna 2019: bentita

Poate cel mai popular accesoriu din prezentarile pentru acest sezon! Am trecut insa de la cele clasice, discrete, la unele inspirate din coronitele printeselor, lanturi (Balmain) sau cele din perle.

sursa: www.harpersbazaar.com