Pachete A Butaru

Rezultate rapide, eficiente, acum cu un pret special

Experienta de pana acum ne-a dezvaluit pachetele perfecte pentru rezultate optime, in cel mai scurt timp. A venit primavara, asa ca iti propunem sa incerci retetele noastre de succes. Te asteptam in centru pentru o diagnoza corporala si pentru pasii exacti spre o silueta de invidiat.

Program intensiv anticelulita

Acest pachet trateaza celulita fibroasa, tare. Diagnosticul se pune in urma unei diagnoze corporale, iar tratamentul poate incepe imediat. Acesta cuprinde 9 sedinte de lipomasaj cu LPG, pentru distrugerea tesutului adipos, dar si pentru drenarea toxinelor si lichidelor. Urmeaza 6 sedinte de ultrasunete si radiofrecventa pentru defibrozarea nodulilor anticelulitici si alte 3 de impachetari cu alge, pentru zonele rezistente. Rezultatele se vad dupa primele 2 saptamani!

Spune ADIO retentiei de apa

Retentia de apa poate duce la aparitia celulitei. Te scapam de ea dupa 9 sedinte de impachetari cu ierburi, 9 sedinte de masaj anticelulitic si inca 9 de drenaj. La final, o sa te intrebi… care celulita?

Gata pentru plaja

Vrei sa scapi de celulita si sa te bucuri de picioare ferme? Acest pachet este dedicat celulitei cu aspect de coaja de portocala! Dupa 9 sedinte a cate 45 de minute de LPG si alte 9, tot de 45 de minute, de Ultratone, picioarele tale vor fi gata pentru plaja. Mai ferme si fara celulita, dupa nici 3 saptamani de tratament!

TRATAMENT CELULITA LPG – LIPOMASAJ

  • LPG: Terapia LPG are la baza lipomasajul. Este un tip de masaj mecanic complex, care asociaza miscarea de rulare a pielii cu aspiratia. Rolele au rolul de a efectua un masaj strict asupra grasimii, care este separata de muschi. Nu exista durere. Se fac rotatii programat, astfel incat tesutul adipos, inclusiv cel care nu poate fi distrus prin exercitiu fizic, sa fie eliminat in proportie de 100%. In timpul lipomasajului, fluxul sangvin local creste de 4 ori, iar cel limfatic de 3 ori. Se imbunatateste drenajul lichidelor si toxinelor. Detalii, AICI.

So-Up – Radiofrecventa si Ultrasunete

  • Tratamentul dureaza 50 minute si are efect de stimulare a fibroblastilor care produc colagen si elastina pentru redarea elasticitatii avand ca rezultat o piele mult mai ferma, neteda si fara denivelari.

Ultratone Futura Pro

  • Efectele tratamentului sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, deseori pierzandu-se pana la 4 cm. Tehnica consta in aplicarea unui set de electrozi optici, dupa diagrame presetate, care vor emite diferite semnale in zona tratata pentru a obtine rezultatele dorite. Detalii despre terapii corporale in centrul din Piata Victoriei, aici.