Intinerire faciala BDR Beauteafull

BDR – Tratamentul care inlocuieste injectiile cu Botox

Cum functioneaza
BDR (Beauty Defect Repair) este o terapie de ultima generatie ce foloseste microperforatiile pentru stimularea microcirculatiei, a colagenului si a elastinei din piele. Cu ajutorul unui manipul cu microace, beauty expertul introduce adanc in derm un acid hialuronic cu molecula mica.

Avantajele tehnologiei BDR
BDR asigura hidratarea in profunzime si umplerea ridurilor. Se folosesc acizi din fructe pentru curatarea in profunzime a tenului. Tehnologia nu lezeaza celulele vii sau capilarele, deci nici vorba de durere. Doar o senzatie placuta de relaxare!

tratament facial victoriei

Cand se recomanda tehnologia BDR

Obiectivele majore ale acestei terapii sunt:

  • disparitia ridurilor profunde si de expresie
  • disparitia cicatricilor
  • tratarea acneei
  • imbunatatirea aspectului imbatranit al pielii
  • atenuarea petelor pigmentare
  • stimularea sintezei de colagen

De cate sedinte de BDR ai nevoie

Rezultatele se vad inca de la prima sedinta, in functie de tipul pielii si de cat de adanci sunt ridurile. Cu cat realizezi mai devreme tratamentul, cu atat rezultatele vor fi mai bune si mai rapide.

Pentru rezultate exceptionale, beauty expertii BeauTEAfull iti recomanda o cura de 6 sedinte, cate 2 pe luna. Dupa aceasta perioada, este bine sa vii la intretinere o data la 2 luni. Bineinteles, in functie de cum reactioneaza pielea ta, numarul acestora se poate reduce sau mari.

tratament facial beauteafull

Costuri intinerire faciala (BDR)

In ceea ce priveste costurile, trebuie sa te gandesti ca obtii aceleasi rezultate ca dupa o injectare cu Botox, insa pretul nu este comparabil, iar terapia nu este una invaziva. O sedinta de BDR costa intre 350 si 450 de lei, in functie de terapia aleasa si de problema pe care trebuie sa o tratam.

intinerire faciala salon

Riscuri ale BDR

Nu exista riscuri atunci cand vorbim despre tratamentul cu BDR. Singurele situatii in care este interzisa aceasta procedura sunt acelea in care ti-a aparut un herpes sau ai apelat de curand la fillere cu acid hialuronic sau injectii cu Botox. De asemenea, nu poti realiza tratamentul daca urmeaza sa te expui la soare imediat dupa. In ceea ce priveste varsta, trebuie sa stii ca nu exista limita.

aparat intinerire faciala beauteafull

BDR – Reintinerire faciala

Beauty Defect Repair este unul dintre cele mai UIMITOARE progrese in domeniul tehnologiei, cu efecte in reintinerirea si intretinerea faciala, cunoscut pentru ca inlocuieste injectiile cu Botox. BDR are la baza o tehnologie inovativa, ce garanteaza o patrundere mai rapida si mai adanca a substantelor cosmetice in piele, prin sistemul cu micro ace, menit sa stimuleze micro circulatia si terminatiile nervoase ale pielii. In plus, se folosesc acizi din fructe pentru curatarea in profunzime a tenului.

+ Poluarea, stresul sau inaintarea in varsta isi pun amprenta pe tenul nostru si astfel pielea incepe sa imbatraneasca, facand loc ridurilor. Norocul nostru este ca tehnologia avanseaza constant, iar problemele tenului sunt tratate cu succes in cabinetele cosmetice. Una dintre cele mai eficiente si indragite metode de a scapa de riduri este mezoterapia cu BDR – Beauty Defect Repair, o terapie inovativa care, asa cum spune si titlul, inlocuieste miraculous injectiile cu Botox.

Stefania Postica tratamente faciale

Program

Mon
8:00-20:00
Tue
8:00-20:00
Wed
8:00-20:00
Thu
8:00-20:00
Fri
8:00-20:00
Sat
8:00-16:00
Sun
CLOSED