Cum sa ai un corp pregatit pentru vara? Incepe de acum!

Inca putin si vine vara (*wishfull thinking)! Cate dintre noi nu viseaza la zilele toride in care lenevim pe un sezlong, la soare, cu un cocktail in mana si inspiram briza marii. Iti indrepti apoi privirea spre picioare. Si ce vezi? Nu chiar ce ti-ai dori, nu? Iti dai seama ca trebuie sa faci ceva rapid, asa ca intri pe Google si cauti “tratamente corp vara”. Gata! Ai ajuns unde trebuie. Elena, specialistul nostru in remodelare corporala iti spune ce ai de facut.

Elena Popescu
Elena Popescu, specialist remodelare corporala

In primul rand, ca sa ai un corp tonifiat, fara celulita, este important sa incepi aceste “tratamente corp vara” din timp. Este bine de stiut ca nu poti obtine rezultate foarte bune daca nu ai un regim alimentar sanatos, daca nu bei suficienta apa si nu faci macar 30 de minute de exercitiu fizic pe zi.

Asta inseamna chiar mers pe jos, intr-un pas mai alert, daca nu ai timp sau nu poti merge la sala. Odata ce ai inceput sa faci asta, poti incepe si terapiile! Primul pas in acest sens este sa mergi sa stai de vorba cu un specialist. Acesta iti va face o diagnoza corporala si, in functie de rezultate, iti va recomanda pachetul de tratamente.

Incepe seria de “tratamente corp vara” cu un peeling!

Peelingul sau gomajul are rolul de a elimina toate celulele moarte de la suprafata pielii. Astfel, pielea ramane mai fina, iar ingredientele folosite in tratamentele corporale vor actiona in profunzime. Rezultatele vor fi vizibil mai bune. Acest pas este recomandat oricarei persoane, indiferent de rezultatele diagnozei corporale. De asemenea, il poti realiza si acasa, daca ai produsele potrivite.

Impachetari si remodelare corporala cu aparatura de ultima generatie

Poti incepe seria de “tratamente corporale vara” cu impachetari cu alege si minerale marine. Acestea te ajuta sa slabesti, sa scapi de celulita si sa te tonifici. Se pot realiza atat la cald, in termocuverta, cat si la rece, daca ai probleme cu fragilitatea capilara sau varice. Specialistul iti va spune de cate sedinte este nevoie, in functie de rezultatele diagnozei corporale.

De regula, pentru un rezultat mai bun, impachetarile se combina cu terapii de remodelare realizate cu ajutorul aparaturii profesionale. In functie de ce vrei sa obtii, specialistul alege terapia. Aceasta poate fi:

  • Reducerea localizata a centimetrilor. Poate fi aplicata pe aripioare, sau abdomen. Acest gen de terapie are rezultate si in cazul celulitei fibroase.
  • Drenaj si reducerea centimetrilor in cazul celulitei produse de retentia de apa.
  • Tonifierea si revitalizarea pielii. Acest gen de terapie poate fi folosita cu succes si pentru nivelarea celulitei.
Tratamente corp vara

Aceste terapii se realizeaza cu ajutorul tehnologiilor LPG, Ultratone sau So-Up. Acestea prespun folosirea endermologiei, ultrasunetelor, radiofrecventei, biostimularii, vacuumului sau presodrenajului. Ele vor fi recomandate de specialist, asa ca nu iti face griji ca nu stii care este cea mai buna terapie pentru tine.

Acum mai ramane doar sa te gandesti la ce costum de baie vei purta!