Tratament anticelulitic cu LPG Cellu M6

tratament anticelulita

LPG-ul foloseste principiul masajului anticelulitic. Cand vorbim despre tratament anticelulitic cu LPG, e bine de stiut ca este mult mai intens, miscarile pe care acesta le realizeaza neputand fi executate de mana omului. Eficienta se datoreaza rolelor mecanice.

Cum functioneaza tratamentul anticelulitic cu LPG Cellu M6

Fiecare cilindru rotativ se misca independent, intr-o directie opusa si cu o viteza diferita. Pielea este manipulata in diverse forme, la diverse adancimi si grosimi pentru rezultate optime. Aceste miscari sunt completate de o aspiratie fina care ridica tesutul si celulita, in timp ce rolele creeaza presiune, declansand astfel lipoliza, procesul de ardere a grasimilor.

Elena Popescu

 

Rezultatele se vad dupa primele sedinte, in functie de pielea fiecarei persoane. Eficacitatea unui tratament anticelulitic cu LPG a fost recunoscuta la nivel mondial. Peste 20 de mii de saloane din toata lumea folosesc acest sistem. Ba mai mult, Cellu M6 a fost primul dispozitiv din lume aprobat de Federatia Americana de Nutritie si Medicatie, ca o solutie dovedita pentru reducerea celulitei si imbunatatirea conturului corporal.

Elena Popescu, specialist in remodelare corporala

Cum se desfasoara o sedinta de tratament anticelulitic cu LPG Cellu M6

Daca este pentru prima data cand apelezi la aceasta terapie in salonul nostru, specialistul BeauTEAfull va realiza intai cateva masuratori pentru a afla mai multe despre corpul tau. Cu ajutorul unui cantar electronic performant, se va realiza o diagnoza. In functie de rezultate, se stabileste numarul de sedinte, frecventa lor si intensitatea tratamentului. Ti se va da apoi un costum alb, mulat, special creat pentru aceasta terapie. Astfel, te vei simti confortabil, iar tratamentul anticelulitic cu LPG va avea o eficienta ridicata.

Urmatorul pas este ca specialistul sa aleaga programul care ti se potriveste, sa seteze intensitatea si sa inceapa terapia. In timp ce tu vei sta relaxata pe patul de ultima generatie, ce se va incalzi treptat sub tine, manipulul va aluneca pe zonele cu probleme. Stai linistita! Nu vei simti nicio durere, doar o senzatie placuta de relaxare. Totul dureaza in jur de 35-45 de minute, dar la final iti vei dori sa nu se fi terminat atat de curand.

Rolul lipomasajului

Lipomasajul are rolul de a creste viteza metabolismului grasimilor, astfel incat ele trec prin toate fazele de existenta mai repede. Acest lucru face ca organismul sa elimine mai repede grasimile decat se pot ele reproduce. Nu numai ca se reduce celulita, dar corpul pierde si in centimetri.

Asadar, daca scopul tau este sa scapi de coaja de portocala si sa iti remodelezi corpul, astfel incat sa fii multumita de ce vezi in oglinda, LPG este solutia. Atentie, nu vei slabi pe loc, dar vei pierde in centimetri, datorita principiului de remodelare. Stim ca te intereseaza si pretul, asa ca arunca un ochi in pagina noastra de tarife pentru a te lamuri.

Despre celulita si nu numai

In ziua de astazi, probabil ca nu exista femeie care sa nu fi incercat de-a lungul vietii macar un tratament impotriva celulitei. De la metodele naturiste, la sport, creme anticelulitice, masaj sau impachetari. Toate functioneaza pana la un anumit punct. Mai exact, daca esti constiincioasa si respecti sfaturile specialistului, ai grija la alimentatie si te hidratezi corespunzator. Dar, cumva, celulita nu dispare complet sau reapare imediat dupa ce te abati de la aceste reguli. Norocul nostru este ca tehnologia avanseaza si constant apar metode care sa ne ajute sa castigam lupta cu coaja de portocala. Una dintre aceste solutii eficiente este acest tratament anticelulitic cu LPG. Nu doar ca imbunatateste vizibil aspectul pielii, dar reuseste sa elimine si cea mai incapatanata forma de celulita.