Tendinte in manichiura: ce purtam pe unghii in 2019

Anul si noutatile in beauty. De la hairstyle, la manichiura si pedichiura, pana la machiaj. Vorbim astazi despre ce purtam pe unghii in 2019, fiind una dintre principalele intrebari ale clientelor noastre, in aceasta perioada. In general, nu avem inovatii care vor revolutiona manichiura, dar ii vor conferi un aer clasic, rafinat, inspirat din marile epoci ale frumusetii si feminitatii.

Forma unghiei

Daca pana acum s-au purtat unghiile dreptunghiulare, foarte ascutite si lungi sau, dimpotriva, foarte scurte, anul acesta avem in tendinte forma migdalata. Lungimea este una medie, nici prea scurta, nici prea lunga. Bineinteles, conteaza foarte mult ca aceasta forma sa se potriveasca mainii tale. In caz contrar, aspectul poate fi unul neplacut, asa ca stabileste impreuna cu nail expertul tau ce forma ti se potriveste.

Modele pe unghii in 2019: efectul de marmura

Manichiura cu efect de marmura a aparut inca de anul trecut pe podiumurile de moda internationale si este deja preferata marilor “fashioniste” ale lumii. Chiar daca efectul este unul de impact, realizarea unghiilor cu aspect de marmura nu este foarte complicata. Poate fi creata prin combinarea nuantelor de alb si negru, iar astfel obtii un model clasic, dar poti opta si pentru variante mult mai spectaculoase. Roz si mov, de exemplu, daca iti plac culorile aprinse, sau o combinatie intre maron, crem si auriu. Trebuie doar sa iti pui imaginatia la contributie.

Unghii efect marmura

Unghii perlate, revelatia anului 2019

Lacurile de unghii cu efect perlat sunt noutatea acestui an, dar deja destul de des intalnite in manichiura bloggeritelor din intreaga lume. Este usor de aplicat, iar efectul este unul surprinzator. Fiind un model foarte rafinat, acesta se completeaza perfect cu accesorii si piese vestimentare subtile.

Unghii perlate

Glitter, pe unghii, si in 2019

Daca nu ai apucat sa te bucuri de aceasta tendinta in 2018, o mai poti face anul acesta. Glitterul reprezinta si in 2019 o alegere glam, fie ca vrei sa iti acoperi intreaga unghie cu sclipici sau doar sa ii conferi cateva detalii stralucitoare. Cu o astfel de manichiura, cu siguranta nu vei trece neobservata.

Unghii glitter

Animal print, si pe haine, si pe unghii

Sezonul acesta, nu exista magazin in care sa nu gasesti un articol vestimentar cu insertii animal print. Daca nu esti genul care sa poarte haine cu astfel de model, poti incerca acest print pe unghii. Ai de ales intre leopard, sarpe sau zebra. Bineinteles, indicat este sa iti colorezi o singura unghie in acest stil, altfel risti sa exagerezi si sa incarci foarte tare manichiura.

Unghii animal print

Manichiura 3D

Pietre pretioase, cristale, perle sau aur. Sunt accesoriile cu care iti poti impodobi unghiile anul acesta, fara sa-i surprinzi prea tare pe cei din jur. Acopera doar o parte din unghie cu acest model si cu siguranta iti va placea ce vezi.

Manichiura 3D