Tendinte hairstyle in iarna 2018-2019: de la blond pana la culoarea corbului

A Butaru blog , , , , , 0 Comments

Culori de par surprinzatoare in iarna 2018 – 2019. Hairstylistii au propus pentru acest sezon nuante putin diferite fata de cele cu care ne-am obisnuit pana acum. Chiar daca raman in tendinte si culorile reci, care se armonizeaza cu cele ale iernii, predomina nuantele calde. Hairstylistul BeauTEAfull, George Negrisan, a facut o selectie atenta a tendintelor propuse de marile case si ne explica despre ce este vorba si cum le putem obtine.

Blondul a fost in tendinte in 2018, asa ca o regasim si in sezonul rece pe podiumuri. In nuante calde. Fie ca sunt cateva suvite, fie ca vorbim despre intreg parul, este clar ca blondul este printre cele mai indragite culori de par in iarna 2018-2019. Avem si nuante de aramiu, dar suprinzator, si brunetul revine in forta. Culoarea corbului este o nuanta noua anul acesta si pare deja sa faca multe “victime”.

Blondul miere – in top culori de par pentru iarna 2018-2019

Suvitele extrem de deschise care s-au purtat pe timpul verii se transforma acum in unele de culoarea mierii, aurii. Rezultatul va fi un look mult mai cald, mai prietenos. Hairstylistii sugereaza sa renuntam la acel blond foarte decolorat in favoarea unor nuante de saten deschis si blond vibrant. Aceasta paleta de nuante nu este deloc drastica si se potriveste oricarei nuante de piele. Totusi, daca te gandesti sa ai o culoare mult mai deschisa decat ceea ce porti deja, ar fi bine sa te adresezi unui specialist inca de acum si sa nu astepti pana in luna decembrie.

Saten caramel, printre culorile iernii

Pentru cele cu tenul mai inchis la culoare, care au o baza de saten sau ciocolatiu, sezonul acesta se recomanda suvitele caramel. Indulcim astfel look-ul. Poti merge si pe varianta ombre sau balayage, doua  tehnici care inca sunt in tendinte. De exemplu, radacina poate fi un saten caramel, iar lungimea blond miere.

Blond deschis. In timpul iernii, blondele isi pot deschide mai mult si nuanta de la baza firului de par. Daca soarele nu ne ajuta, ne facem singure parul sa straluceasca, nu?

Aramiu inchis. Si aceasta nuanta intra in topul celor mai indragite culori de par in iarna 2018-2019. Nu este acel aramiu aprins cu care ne-am obisnuit deja, ci vorbim despre un ton mai inchis.

Culoarea corbului

O nuanta pe placul celor care nu debordeaza de fericire iarna. Culoarea corbului aduce mai multa dimensiune si este tot mai apreciata de cele care prefera o singura nuanta de par. Trebuie sa recunoastem ca, cu cat privim mai mult aceasta nuanta pe podium, cu atat o indragim mai mult.

Daca si tu vrei ca parul tau sa intoarca toate privirile, sa respecte tendintele de culori de par pentru iarna 2018-2019, dar sa ti se si potriveasca, stai de vorba cu specialistii nostri.

SURSA FOTO: GEORGE NEGRISAN, HAIRSTYLIST