Tendinte de vopsea de par in 2019: noi si surprinzatoare!

Vestea buna este ca mult asteptatele tendinte de vopsea de par in 2019 nu dezamagesc deloc. Avem o paleta noua, fresh, si nuante surprinzatoare, luxoase, dar totusi usor de intretinut. Hai sa vedem care sunt culorile pe care Adam Reed – cel mai apreciat hairdresser al Londrei – le promoveaza anul acesta.

Charcoal mink

Charcoal Mink – printre cele mai apreciate tendinte de vopsea de par in 2019

Combinatia intre carbune si nurca este nuanta vedeta a anului 2019. Reinterpreteaza cu succes celebrul gri-alb de anul trecut, intr-un hairstyle mai usor de intretinut. Pentru realizarea acestei nuante, Adam Reed propune ca radacinile sa ramana satene sau chiar negru-carbune, iar lungimea sa fie acel gri deschis, nuanta vedeta a lui 2018. S-a ajuns la aceasta combinatie dupa ce cautarile pentru “par gri cu radacini inchise” au crescut cu 40% in ultima perioada a anului trecut. Asadar, si directia in ceea ce priveste aceste tendinte de vopsea de par in 2019 sunt date de dorinta consumatorilor.

Copper velvet

Aramiu cu reflexii de catifea

Roscatul este o nuanta de par ce va ramane mereu in tendinte, dar care va suferi constant modificari. De data aceasta vorbim despre aramiul cu reflexii de catifea. Ce inseamna? Ca nu mai avem aceeasi nuanta in tot parul, ci mai multe tonuri de aramiu si saten. Rezultatul final este un hairstyle luxos si usor de purtat. Atentie, aceasta culoare nu poate fi realizata acasa! Nuantele trebuie sa fie in acelasi ton, iar tehnica este una destul de complicata.

Roz prafuit

Roz prafuit

Si rozul ramane in tendinte de vopsea de par in 2019. Nici nu este de mirare, hashtagul #pinkhair avand in acest moment peste 5,9 milioane de postari pe Instagram. Anul acesta, trecem de la nuanta pastel la cea prafuita. Este cool si in niciun caz plictisitoare, spune Reed. Iar daca pastrezi radacina naturala, aceasta nuanta se potriveste mai multor tipuri de piele. Totodata, radacina inchisa ii ofera un aer elegant.

Piele de caprioara

Piele de caprioara

O nuanta cu adevarat interesanta! Anul acesta renuntam la blondul foarte deschis, parca ars de soare, si mergem catre o nuanta mai calda, roiala. Si aceasta culoare este reinterpretarea uneia foarte indragita anul trecut, blondul miere. Nuanta de baza este un blond cald, blond biscuite, asa cum ii spune Adam Reed, realizat din tonuri si culori luxoase. Baza este completata de cateva suvite mai deschise in jurul fetei, pentru a o incadra perfect.

Varfuri multicolore

Varfuri multicolore

Brunetul care se termina in varfuri multicolore, precum albastru sau visina putreda, s-a intors! Si rozul este acceptat. De fapt, orice nuanta care te scoate din anonimat este perfecta!

Pintura highlights

Pintura highlights

Dupa ce ombre si ballayage au revolutionat felul in care ne vopsim parul, a venit timpul pentru o noua tehnica. Se numeste Pintura si simbolizeaza arta de a picta parul cret. Practic, hairstyilistul vopseste “pe viu” buclele, fara a folosi folie, pentru a oferi dimensiune si pentru a le accentua. Aceasta tehnica are rolul de a lumina fata si este personalizata in functie de parul fiecarei cliente, luan in calcul dimensiunea si forma buclelor.