Detoxifica-ti organismul si tonifiaza-l. El va arata minunat, iar tu te vei simti ca noua.

Beauteafull blog 0 Comments
LPG Lipomasaj

Mediul in care traim, alimentatia si nivelul ridicat de stres pot impiedica procesul de detoxifiere naturala, asa ca iti propunem cateva metode care te vor ajuta. Unde mai pui ca majoritatea te scapa si de cateva kilograme si ajuta muschii sa se tonifieze pentru ca tu sa porti fara probleme rochia pe care ai vazut-o in vitrina mall-ului.

Impachetari cu ciocofango si parafango. Ciocofango, dupa cum ii spune si numele, este un produs bazat pe cafeina din ciocolata. Este excelent pentru detoxifiere, tonifiere, hidratare si slabire rapida. Pentru o eficienta mai mare, recomandam impachetarile cu ciocofango la cald, in termocuvertura. La randul ei, impachetarea cu parafango este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru slabire, hranire, curatare si detoxifiere. Acest tratament actioneaza asupra pielii prin distrugerea micro si macro nodulilor celulitici, ajutand la arderea grasimilor si la eliminarea toxinelor. Eficiente sunt si impachetarile cu fango, termosudatie sau cele pentru fermitate.

Masaj de tonifiere si drenaj limfatic. Prin acest masaj, se stimuleaza ganglionii limfatici care retin toxinele in organism. Prin exercitarea unei presiuni asupra acestor ganglioni, toxinele acumulate sunt eliminate, la fel ca si apa retinuta de organism. Eliminarea acestora contribuie la ameliorarea aspectului celulitei si tonifierea pielii.

Tehnica SO-UP pentru fermitate. Aceasta procedura este unica in lume si presupune combinarea vacuum-ului cu radiofrecventa si seruri pentru fermitate. Toate acestea stimuleaza metabolismul celular sa produca colagen si elastina pentru redarea elasticitatii. Rezultatul este o piele mai ferma si mai intinsa.

Ultratone pentru detoxifiere si tonifiere. Ultratone este singurul sistem din lume care foloseste biocurenti – curenti identici celor din corpul uman. Acest aparat tinteste fiecare grupa de muschi, actionand asupra tesutului, in profunzime, imbunatateste circulatia si duce la eliminarea rapida a toxinelor. Expertii spun ca 45 de minute de biostimulare echivaleaza cu aproape patru ore de gimnastica fara intrerupere. Efectele tratamentului sunt vizibile imediat. In multe cazuri, dupa prima sedinta, clientele au pierdut intre 1 si 4 centimetri de grasime.

Lipomasaj LPG. Acesta este un tip de masaj mecanic complex, care asociaza miscarea de rulare a pielii cu aspiratia.  Actiunea rolelor motorizate care pliaza si depliaza succesiv pielea se adauga mecanismului de aspirare a pielii, realizand un veritabil masaj al tesutului adipos, cunoscut sub numele de lipomasaj. Astfel, se stimuleaza producerea de colagen si elastina, organismul se detoxifica, iar drenajul limfatic creste de trei ori.

In centrul de remodelare BeauTEAfull, fiecare clienta este mai intai diagnosticata de catre unul dintre specialistii nostri, iar apoi i se recomanda tratamentul care i se potriveste, asa ca nu iti face griji ca nu vei sti ce sa alegi.