Totul despre cum scapi de celulita in 2019

LPG Lipomasaj

Celulita, aceeasi problema care ne da batai de cap in fiecare sezon cald! Ai incercat si tu, de-a lungul timpului, diferite metode, nu? Dar stii ca, pentru a o trata, trebuie sa identifici, in primul rand, tipul de afectiune? Exista 3 tipuri de celulita si, in functie de tipul acesteia, exista si terapii adecvate. Nu orice a fost eficient pentru sora sau prietena ta va fi eficient si pentru tine. Astfel, ca sa afli cum scapi de celulita in 2019, trebuie, in primul rand, sa stai de vorba cu un specialist. Elena ne da astazi cateva exemple de tratamente, adaptate celor 3 tipuri de celulita. Insa, atentie, acestea pot sa difere de la o persoana la alta, in functie de rezultatul diagnozei corporale.

1. Program intensiv anticelulitic

Programul este dedicat celulitei fibroase, tari. Acest tip de celulita este cel instalat de mult timp si este, bineinteles, cel mai greu de eliminat. Este dureroasa la atingere si putin violacee. De regula, apare pe coapse, solduri si genunchi. Afecteaza atat femeile slabe, cat si pe cele cu exces de tesut adipos. Principala cauza este lipsa de activitate fizica, consumul redus de lichide si o alimentatie nesanatoasa. Vestea buna este ca se poate trata, printr-un program intensiv anticelulitic, care combina mai multe terapii. Daca vrei sa afli cum scapi de celulita in 2019, incearca pachetul care cuprinde:
Lipomasaj cu LPG Cellu M6: terapia are rolul de a distruge tesutul adipos, dar si de a drena toxinele si lichidele.
Ultrasunete si radiofrecventa cu So-Up. Tratamentul defibrozeaza nodulii anticelulitici, spargand micro si macro nodulii de celulita, stimuland sinteza de colagen si elastina.
Impachetari cu alge. Aceasta procedura trateaza zonele rezistente, fiind si singura modalitate de a reduce rapid circumferinta coapselor.

Pachet celulita fibroasa

2. Cum scapi de celulita in 2019? Spunand ADIO retentiei de apa

Dupa cum ii spune si numele, acest pachet are rolul de a trata celulita edematoasa, provocata de retentia de apa. Celulita apoasa apare, de regula, la femeile slabe. Este provocata de dezechilibre hormonale, o circulatie sanguina si limfatica proasta si retentie de apa. Zona invadata de acest tip de celulita arata asemenea unui burete umplut cu apa. Cum o tratam?
Impachetari cu ierburi. Procedura detoxifiaza pielea, eliminand atat toxinele, cat si apa in exces.
Masaj anticelulitic. Acesta are rolul de a accelera procesul de ardere a grasimilor, creste elasticitatea pielii si dreneaza tesutul pentru o mai buna circulatie
Drenaj limfatic. Se stimuleaza ganglionii limfatici care retin toxinele in organism. Prin exercitarea unei presiuni asupra acestor ganglioni, toxinele acumulate sunt eliminate, la fel ca si apa retinuta de organism.

Pachet celulita apoasa

3. Gata pentru Plaja

Acest pachet este dedicat celulitei adipoase, celei cu aspect de coaja de portocala. Este caracteristica persoanelor cu exces de tesut adipos si/sau sedentare. Se acumuleaza indeosebi pe solduri, fese si in jurul taliei, sub forma de colacei. Celulita adipoasa este moale si nedureroasa, insa comprima vasele de sange si nu permite eliminarea toxinelor. Programul “Gata pentru Plaja” este realizat special pentru a trata acest tip de celulita si contine:
Lipomasaj cu LPG Cellu M6. Se stimuleaza producerea de colagen si elastina, organismul se detoxifica, iar drenajul limfatic creste de trei ori.
Biostimulare cu Ultratone Futura Pro. Pentru ca o ora de biostimulare este echivalentul a aproape 4 ore de exercitiu fizic intens. Aparatul foloseste un set de electrozi ce se aplica pe zonele cu probleme, fortand muschiul sa lucreze, timp in care tesutul adipos este eliminat.

Pachet celulita adipoasa

Asadar, daca vrei sa vezi cat ai clipi cum scapi de celulita in 2019, stai de vorba cu un specialist. La BeauTEAfull, diagnosticul se pune in urma unei diagnoze corporale. Apoi, in functie de tipul de celulita, ti se recomanda un pachet de terapii. Indicat este sa vii la tratament de 3 ori pe saptamana, iar in timpul acestor sedinte se alterneaza terapiile. Rezultatele se vad dupa primele 2 saptamani, daca respecti indicatiile specialistului in remodelare corporala.