Cele mai noi tratamente faciale in 2019. Dermia Solution.

2019 cu un ten impecabil. Ce spui? Foarte importante sunt produsele pe care le folosesti acasa, pregatirea cosmeticienei si frecventa cu care ajungi in salon. Bineinteles, rolul cel mai important il are tratamentul cosmetic. Vorbim astazi despre cele mai noi tratamente faciale in 2019, ce beneficii aduc si cu ce frecventa trebuie sa le realizam.

Dermia Solution – cele mai noi tratamente faciale in 2019

Cu o experienta de peste 40 de ani in terapiile si tehnologiile dedicate ingrijirii pielii, specialistii de la Dermia intra pe piata cosmetica cu un tratament inspirat din procedurile medicale. Este vorba despre un concept care combina estetica medicala si cosmetica pentru a reduce eficient ridurile. Scopul este de a obtine o piele mai sanatoasa, regenerata, mai tanara si radianta. Tratamentul activeaza secretia de colagen, avand rol corector, insa fara sa fie invaziv. Ba mai mult, efectele se mentin in timp!

Ce presupune tratamentul

Fiind unul dintre cele mai noi tratamente faciale in 2019, aceasta terapie este o combinatie eficienta intre mai multi pasi. Dupa demachiere si curatare cu un peeling bland, urmeaza microdermabraziunea. Aceasta are rolul de a elimina toate celulele moarte de la suprafata epidermei. Astfel, specialistul deschide temporar o fereastra catre straturile profunde ale pielii, iar absorbtia substantelor active aplicate ulterior pe piele este mult crescuta.

Din acest motiv, se recomanda ca imediat dupa tratamentul de microdermabraziune sa se realizeze si un tratament de mezoterapie. Este exact ce face noul tratament de la Dermia. In timpul acestui pas, se introduce in piele un amestec de vitamine, acid hialuronic si colagen, in functie de nevoile tenului. La final, urmeaza masca, ce este activata sub o lampa cu lumina terapeutica. Culorile pe care le alege cosmeticiana trateaza, targetat, anumite afectiuni ale tenului.

Tratament facial Dermia Solution

Cui ii este adresat tratamentul

Dermia Solution este un tratament dedicat oricarui tip de ten, indiferent de varsta. Cosmeticiana va adapta terapia in functie de nevoile pielii tale. Astfel, unul dintre cele mai noi tratamente faciale in 2019 trateaza acneea, pielea deshidratata, cuperoza, petele pigmentare sau ridurile. Bineinteles, are rezultate foarte bune si in cazul porilor dilatati, punctelor negre sau pielii sensibile. Inainte de a incepe tratamentul, specialistul va face o analiza a tenului si va stabili ce terapie ti se potriveste.

Cat de des?

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, care dureaza in timp, specialistii recomanda ca terapia sa fie realizata in cura. Asta inseamna o data pe saptamana, timp de o luna. Pare mult, dar luand in calcul ca vom obtine rezultate foarte apropiate de cele ale terapiilor estetice, merita efortul.

Te-am convins? Hai la tratament!