Terapii corporale Beauteafull

Alimentatia incorecta, hidratarea insuficienta si un ritm de viata haotic isi pun amprenta asupra corpului tau. Prin tehnicile avansate de remodelare corporala ce folosesc aspiratia continua sau pulsata, radiofrecventa si ultrasunetele, combinate cu masaje de relaxare, terapeutice sau impachetari, frumusetea ta este desavarsita si pusa in valoare. Rezultatele de exceptie iti vor oferi acea imagine de frumusete deplina, pe care toti o cautam. Radu si Elena sunt aici pentru a veni in sprijinul tau.

LPG Lipomasaj
Este tratamentul ideal pentru doamnele si domnisoarele care vor sa scape de celulita si sa aiba o piele mai ferma. Mecanismul unic de lipomasaj actioneaza la suprafata tesutului cutanat, inducand un raspuns bio-chimic. Procesul biologic numit „mecanotransductie” stimuleaza adipocitele, pentru a declansa eliberarea grasimilor localizate si reducerea celulitei. Tehnica elimina grasimile profunde rezistente la dieta si la sport.

Utratone Futura Pro
Prin biostimulare, ultrasunete si microcurenti, muschii sunt antrenati asemenea unui program intens de fitness. 45 de minute de biostimulare echivaleaza cu 2-4 ore de gimnastica fara intrerupere. Efectele tratamentului sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, deseori pierzandu-se pana la 4 cm. Tehnica consta in aplicarea unui set de electrozi optici, dupa diagrame presetate, care vor emite diferite semnale in zona tratata pentru a obtine rezultatele dorite.

So-Up – Radiofrecventa si Ultrasunete
Utilizand radiofrecventa si ultrasunetele, acest tratament sparge micro si macro nodulii de celulita, stimuleaza sinteza de colagen si elastina, reduce retentia de apa si vergeturile. Tratamentul dureaza 50 minute si are efect de stimulare a fibroblastilor care produc colagen si elastina pentru redarea elasticitatii avand ca rezultat o piele mult mai ferma, neteda si fara denivelari.

Masaj si Relaxare
In cadrul centrului nostru puteti opta pentru diferite tipuri de masaj in functie de dorintele dumneavoastra: masaj de relaxare, terapeutic, drenaj limfatic, anticelulitic, anticelulitic cu bete de bambus sau reflexoterapie.

Impachetari termocuverta
Prin impachetarile corporale in termocuverta te bucuri de rezultate fabuloase in eliminarea celulitei, tonifierea pielii, ameliorarea vergeturilor si, nu in ultimul rand, intretinerea greutatii corporale si slabirea in centimetri. Rezultatele incredibile ale acestui tip de impachetari corporale sunt garantate de faptul ca se fac cu parafango, un amestec special de namol marin, parafina, saruri minerale si cafeina.

 

terapii corporale

Epilare IPL barbie 90 de LEI
Impachetare cu ciocofango 90 de LEI
LPG sedinta 15 min. 90 de LEI
Masaj mixt 120 de LEI
So-Up Anticelulita 120 de LEI
Ultratone antrenament sportiv 100 de LEI