Cosmetica si tratamente Beauteafull

Cosmetica si Tratamente

Tratamente faciale

Una dintre cele mai afectate zone ale corpului de trecerea timpului, factorii de mediu, stilul si ritmul vietii cotidiene este FATA. Aparitia ridurilor, a imperfectiunilor pielii si estomparea stralucirii naturale sunt aspecte ce vin sa iti umbreasca frumusetea si sa isi puna amprenta pe increderea in sine. La BeauTEAfull, reunind tehnici si tehnologii de ultima generatie cu experienta si profesionalismul specialistilor, iti redam imaginea tanara, tonica si lipsita de imperfectiuni, prin servicii precum BDR, LPG, Ultratone Futura Pro sau So-UP si produse de top de la Valmont, Yon-Ka si Babor. Ne bazam pe Coca si Stefania pentru rezultate spectaculoase.

Cosmetica tratamente terapii

Serviciile noastre

LPG ENDERMOLIFT
Desi inevitabile, RIDURILE de expresie par a fi cel mai dificil de sters de pe chip. Vestea buna vine de la LPG Endermolift, prima si singura tehnica din lume care a dovedit stiintific ca sporeste sinteza naturala a acidului hialuronic cu 80%. Stimularea mecanica ajuta vascularizarea, reoxigenarea si activeaza drenajul toxinelor, pentru a ilumina pielea. Efectele sunt de luminozitate, antiageing, antirid, detoxifiere si fermitate.

SO-UP RELOADED
Tratamentele faciale cu So-UP combina, intr-o metoda unica, radiofrecventa si ultrasunetele pentru efecte spectaculoase inca de la prima folosire. Efectele sunt de fermitate, lifting cutanat, remodelare faciala, antiageing si antiacneic.

ULTRATONE FUTURA PRO
Tehnica consta in aplicarea unui set de electrozi optici pe fata, gat si decolteu, dupa diagrame presetate, care vor emite diferite semnale in zona tratata. Dupa 5 sedinte de 15 minute, ridurile fine se estompeaza, pielea intinereste vizibil, pometii si sprancenele se ridica, se elimina toxinele din piele, iar circulatia sangelui se imbunatateste.

YON-KA
Brandul foloseste calificarea unei echipe de oameni de stiinta pentru crearea produselor ce au la baza peste 130 de plante. Formulele nu includ parabeni si raspund cu exactitate nevoilor specifice fiecarei persoane.

BABOR
Babor inseamna cosmetice de inalta calitate, create printr-o combinatie unica intre cele mai noi descoperiri stiintifice si ingrediente active din natura, atent alese de expertii Babor.

Program

Mon
8:00-20:00
Tue
8:00-20:00
Wed
8:00-20:00
Thu
8:00-20:00
Fri
8:00-20:00
Sat
8:00-16:00
Sun
CLOSED